Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu Csoport energiatakarékossági kezdeményezései

2011.06.30. 13:21 TESZTPAD.HU

Tokió, 2011. június 30. – A Fujitsu Csoport bejelentette energiatakarékossági programjait, amelyeket a Tokyo Electric Power Company és a Tohoku Electric Power szolgáltatási területéhez tartozó irodáiban és üzemeiben valósít meg annak érdekében, hogy a 2011. július-szeptemberi időszakban az előző évihez képest 15 százalékkal csökkentse csúcsfogyasztását.

 

A Fujitsu Csoport főbb energiatakarékossági programjai

1. A Fujitsu saját szervereinek áthelyezése

A Kawasaki kutató- és gyártóközpont (Kawasaki város, Kanagawa prefektúra), a Fujitsu Solutions Square (Ota Ward, Tokió) és a Makuhari rendszerlaboratórium (Chiba város, Chiba prefektúra) 10 ezer szerveréből mintegy 3600-at áthelyeznek a Tokyo Electric Power Company és a Tohoku Electric Power szolgáltatási területén kívüli adatközpontokba, vagy átmenetileg felfüggesztik üzemeltetésüket.

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr743027156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása