Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Gyors hír: A nagy várakozások után a Silicon Power piacra dobta 1TB kapacitású külső winchestereit: Diamond10, Stream10, Armor70.

2011.07.26. 18:09 TESZTPAD.HU

Válaszul a fogyasztói igényekre a Silicon Power bemutatta legújabb 2,5 hüvelykes USB 3.0 hordozható nagy kapacitású, nagy teljesítményű és nagy hatékonyságú külső merevlemezeit.



Mindegyik modell hordoz egy exkluzív SP WidgetToolkit, ami tökéletesen felhasználóbarát megoldás az adatáttárolásban.
A nagy kapacitású Silicon Power 1TB memória akár 200 DVD film tárolására is alkalmas egy időben. Még azokban az esetekben is, ahol a fájlok masszív, nagy adatátviteli sebességet és óriási tárolási kapacitást követelnek meg, a legigényesebb játékosok számára is kielégítő. Ezen kívül minden termék el van látva egy  LED jelzőfénnyel, így könnyen azonosítani lehet az adatátvitel állapotát. Energiatakarékos üzemmód is
rendelkezésünkre áll, összhangban a környezettudatossággal.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr683101666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása