Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az intelligens szórakoztatás művészete: a Toshiba bemutatja az első sokfunkciós asztali számítógépét

2011.09.06. 08:30 TESZTPAD.HU

2011. szeptember 1., Neuss, Németország – A Toshiba Europe GmbH az IFA 2011 rendezvényen bejelentette a Qosmio DX730 modellt, a Toshiba első olyan asztali számítógépét az európai piacon, amely minden funkciót magában foglal. A nagyméretű, 58,4 cm-es (23") érintőképernyős kijelzővel felszerelt Qosmio DX730 teljes körű szórakoztatóközpont, amely csúcsminőségű hangot, videót és számítási teljesítményt nyújt a tartalmak kezeléséhez és létrehozásához szükséges prémium teljesítmény mellett. A tv-műsorok, DVD-filmek és diavetítések megtekintésekor és játék közben felhasználója számára olyan élményt biztosít, mintha az első sorban ülne. A Toshiba Qosmio DX730 Európában 2011 negyedik negyedévében jelenik meg.

Helytakarékos, televíziószerű kialakítás
A Qosmio DX730 élénk, 58,4 cm-es (23") érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely támogatja a Full HD (1080p) felbontású tartalmakat. Az optimális megtekintési és érintési szög egyszerűen beállítható. A helytakarékos és elegáns többfunkciós eszköz modern állványon áll és fényes fekete felületű, így minden helyiségben, így például a nappaliban, a konyhában vagy akár a hálószobában is jól mutat. A Qosmio DX730 ID eszközt a Toshiba tv-készülékeinek kialakítása ihlette, és a DVB-T/analóg hibrid tv-tunerrel hidat képez a számítógépek és a tv-készülékek között.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr883205559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása