Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Google Maps feltérképezi a belső tereket is! /+ videó/

2011.11.30. 14:08 TESZTPAD.HU

A Google mindig meglepetést tud okozni. Legfrissebb újítása (amit a Google hivatalos blogjában tettek közzé), a belső terek feltérképezése. A cél az volt, hogy az épületekben, utcákban elkóborolt emberek megtalálják a kiutat vagy éppen a bejáratot egyes épületekbe, vagy rendezvényekre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A „Hol vagyok?” és a, „Mi ez itt körülöttem?” az a két kérdés amire a Google Maps válaszolni szeretne. A Google Maps „My Location” funkciója kis kék pontként mutatja a helyzetünket a térképen. A Maps megjeleníti a tereptárgyakat és a földrajzi jellemzőket is, és most lehetővé teszi azt is hogy kitaláljuk, merre érdemes menni. Bentől ki, vagy éppen kintről be valahová.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr953425997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása