Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Napi Alkalmazás: Csengettyűk /Android/

2011.12.28. 21:07 TESZTPAD.HU

Mostani "Napi Alkalmazás"-unk egy kissé giccses lehet, de mégis csak Karácsony van (vagy volt), és Új Év, meg a főszerkesztő is kiadta parancsba hogy valami k"kellemes, ünnepi" legyen a mostani app amit bemutatok. Nos, a magyar Telekom applikációja kifejezetten az ünnepekre született. Biztos ti is láttátok már a csengettyűs T-Com reklámot a tv-ben?! Most a ti Androidos telefonotokon is ott csücsülhet, és villanthattok vele a rokonok, ismerősök előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A "Csengettyű" alkalmazás elsőre egyszerűnek tűnik mint a bot, pedig több van benne mint gondolnánk. A program karácsonyi dalokat játszik le a telefonunkon (persze csengő szóval), de emellett akár saját szerzeményeket is komponálhatunk a segítségével.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr243502887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TESZTPAD.HU 2011.12.29. 23:36:34

Ebben az esetben nem a hasznosságon van a hangsúly, hanem a Karácsony szellemén.:-)
süti beállítások módosítása