Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A filmes tartalmak egyre bővülő kínálatából válogathatnak a Samsung Smart TV tulajdonosok

2012.02.23. 22:29 TESZTPAD.HU

Már a Red Bull TV, a DAAZO és a Videa alkalmazásai is elérhetők a Samsung Smart TV-ken

Budapest, 2012. február  – A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.


 

 

 

 

 

 

 

 

A Red Bull TV-n látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr524188587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása