Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

LG Optimus Vu: — Kijelzőből ötös

2012.02.23. 22:28 TESZTPAD.HU

Az LG a 2012-es barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be egyedülálló 4:3 képarányú, 5 hüvelykes (12,7 cm) LG Optimus Vu: okostelefonját

Budapest, 2012. február  – Az LG Electronics bejelentette legújabb LTE készülékét, az LG Optimus Vu:-t. A fejlett LTE és IPS megjelenítési technológiájával felvértezett LG Optimus Vu: egyedülálló módon kombinálja a táblagépekéhez hasonló megjelenést az okostelefonok hordozhatóságával. A 1,5 GHz-es kétmagos processzorral, 32 GB belső memóriával és nagyteljesítményű 2080 mAh-s akkumulátorral felszerelt készülék minden multimédia-rajongó álma.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az LG Optimus Vu:-t azzal a céllal terveztük, hogy a felhasználók annyit hozhassanak ki egy okostelefonból, ami csak lehetséges.” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az optimális 4:3 képarány, az 5 hüvelyk (12,7 cm) képátlójú kijelző és a szupergyors LTE technológia egyesítéséből létrejött LG Optimus Vu: egy jó példa arra, hogy mit érhetünk el, amikor a legjobb technológiáinkat a fogyasztói igényekkel kombináljuk.”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr234188575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása