Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Silicon Power V20 SSD - Gyors mint a villám!

2011.04.14. 10:32 TESZTPAD.HU

A Silicon Power kb. egy hónapja mutatta be a legújabb V20-as SSD-ket. A jó hír hogy már nálunk is kaphatóak!

Az új V20 sorozatú Solid State Drive (SSD) mindegyike gyors mint a villám. Természetesen a legfrissebb SandForce vezérlőt használják, az olvasási sebességük így eléri a 285Mb/s-ot, míg az írási 275Mb/s. A kontroller egyébként megkapta a DuraClass technológiát is, aminek köszönhetően a meghajtó élettartalma akár 5év (vagy több is) is lehet!

Vannak még extrák a kicsikében: a V20 támogaja a TRIM parancsot, a Garbage Collection technológiát, ezzel oldva meg a teljesítménycsökkenést (ha folyamatosan írnánk a meghajtóra). Valamint a DuraWrite ami egy ideiglenes tárolót hoz létre az írásra szánt adatoknak.

A cikk folytatását, illetve a V20-as SSD teljes specifikációját itt találod: Klikk IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr552825186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása