Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Fujitsu partnerkapcsolatra lépett a CommVaulttal az adatmentés és -archiválás egyszerűsítésére

2011.05.16. 19:18 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. május 16. - A Fujitsu bejelentette, hogy vállalati ügyfelei számára közvetlenül elérhetővé teszi a CommVaultR (CVLT) SimpanaR 9 szoftvereket, megkönnyítve ezzel számukra a fontos üzleti adatok mentését, tárolását és archiválását. A partnerkapcsolat keretében a Fujitsu mától OEM-partnerként kínálja a Simpana szoftvereket EMEA-régióbeli értékesítési hálózatában.

A Gartner nagyvállalati lemezes mentés és helyreállítás piacáról készített 2011. januári Magic Quadrant jelentésében (Gartner Magic Quadrant for Enterprise Disk-Based Backup/Recovery) a vezetők szegmensébe sorolt Simpana az első olyan szoftvercsalád, amely a mentést és az archiválást tökéletesen egységesítve, egy platformon belül hidalja át a fizikai és a virtuális adattárolás közötti szakadékot.

A partnerkapcsolatnak köszönhetően a Fujitsu még szorosabban integrálja egymással a Simpana szoftvereket és a mentésre és archiválásra optimalizált ETERNUS CS High End és ETERNUS CS800 megoldásait, valamint az ETERNUS DX sorozatú lemezes tárolórendszereket. Így ügyfelei a nagyvállalati mentési megoldások még szélesebb kínálatából válogathatnak a Symantec NetBackup és az EMC NetWorker szoftverek mellett.

Ezen túlmenően, a Fujitsu tárolóit használó ügyfelek közvetlenül hozzáférnek a Simpana szoftverekhez, ami gyorsabb és egyértelműbb adattárolási folyamatokat eredményez, és rendszerhiba esetén gyors hozzáférést nyújt az elmentett adatokhoz. Egyszerűsödnek a mentési folyamatok és javul a tárolóadminisztráció hatékonysága. A Simpana 9 egyszerűen összekapcsolja egymással az ETERNUS DX rendszerek snapshotjait és az ETERNUS CS mentési és archiválási megoldást - így az ügyfél egyszerre valósíthatja meg a rövid távú adatbiztonságot, a hosszabb távú központi adatmegőrzést, a visszaállítást, az archiválást és a nearline szalagos tárolást.

Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions adatközponti rendszerekért felelős alelnöke szerint "az információ a vállalati működés életeleme. Mentése és archiválása központi szerepet játszik bármely szervezet katasztrófa-elhárítási és üzletmenet-folytonossági tervében. A CommVaulttal kialakított, új partnerkapcsolat révén a Fujitsu...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr172909015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása