Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Felső kategóriás noteszgép üzleti felhasználóknak a Fujitsutól

2011.05.24. 14:50 TESZTPAD.HU

A LIFEBOOK P771 akár tizennyolc óra akkumulátor-üzemidőt és fejlett mobil jellemzőket kínál

Budapest, 2011. május 24. - A Fujitsu bejelentette, hogy elindította az egész napos munkavégzést támogató felső kategóriás LIFEBOOK P771 noteszgépének szállítását. A kis mérettől és a mindössze 1,3 kg-os súlytól kezdve a hosszú akkumulátor-üzemidőn át a rugalmas modulhely-koncepcióig, a LIFEBOOK P771 minden részlete a sokat utazó mobil üzleti felhasználók fejlett igényeire reagál.

A Fujitsu LIFEBOOK P771 akár tizennyolc óra maximális akkumulátor-üzemidőt biztosít a legújabb generációs IntelR lapkakészlet-technológia, az ultrakisfeszültségű (ULV) processzorok és az energiahatékony noteszgép-kialakítás, azon belül az opcionális SSD meghajtók és a modulhelybe illesztett opcionális második akku kombinációjával.

A LIFEBOOK P771 opcionális 0 wattos AC-adaptere arról is gondoskodik, hogy az egység ne fogyasszon áramot kikapcsolt állapotban. Üzemen kívül megszakítja a noteszgép tápellátását, amivel áramot takarít meg és a túltöltés megelőzésével az akkumulátor élettartamát is meghosszabbítja.

A LIFEBOOK P771 sokoldalú rendszer. A modulhely kivehető DVD-meghajtót, második akkut vagy súlycsökkentő egységet is be tud fogadni. A cserélhető modulokkal a LIFEBOOK P771 valóban minden igényt kielégít: nap közben teljesíti az üzleti feladatokat, munka után pedig DVD-lejátszóként szórakoztat.

Mivel a felső kategóriás noteszgépeknél nagy a lopás veszélye, a Fujitsu komolyan veszi a biztonságot. Csaknem az összes LIFEBOOK modell jellemzői között megtalálható az ATP fejlett lopásmegelőző rendszer (Advanced Threat Protection), a gyors és biztonságos...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr712928868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása