Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Felvásárlások és fejlesztések erősítik a Xerox-ot

2011.05.26. 07:29 TESZTPAD.HU

Tartós növekedéssel, nyereséges működéssel és szolgáltatási kínálatának, illetve piacainak bővülésével számol a Xerox. A dokumentumkezelési-szektor vezető világvállalatának menedzsmentje úgy látja, hogy a kis - és középvállalkozásokkal kialakított partneri együttműködések, és a szolgáltatásaik globális szintű értékesítése révén 2012-ben a Xerox több mint 2,5 milliárd dolláros nyereséggel számolhat.

Háromszáz millió dollárt fordít ebben az évben akvizíciókra a Xerox. A vállalat szakemberei olyan cégeket keresnek szerte a világban, amelyek révén a Xerox minél szélesebb körben biztosíthatja majd szolgáltatásait a felhasználók számára. Ennek a folyamatnak eredményeként a közelmúltban illesztette portfoliójába a vállalat a Benelux államok legnagyobb magántulajdonban levő ügyfélszolgálati cégét, a UNAMIC/HCN-t.

 

 

 

 

 

 

 

"Ez már az új Xerox. Arra törekszünk, hogy mi nyújtsuk a legszélesebb szolgáltatási palettát ebben az iparágban, legyen szó dokumentumkezelésről, vagy más szolgáltatási igényről. Hiszünk abban, hogy a jövőben is olyan megoldásokat tudunk majd biztosítani, amelyekkel a vállalatok méretüktől függetlenül hatékonyabbá és egyszerűbbé tehetik a feladataik végrehajtását." - hangsúlyozta Ursula Burns, a Xerox elnöke.


A számok nyelvére lefordítva a Xerox 2011-ben 6 - 8 százalékos, 2012-ben pedig 4 - 6 százalékos növekedést vár, amelynek révén számításaik szerint idén 2,5 milliárd dollár, jövőre pedig 2.6 - 2.9 milliárd dollár nyereséget könyvelhet el a vállalat.


A Xerox jövedelmének fele már most is a szolgáltatásokból származik. 2010-hez képest 29%-os növekedést könyvelhetett el ezen a területen a vállalat többek közt az...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr802933390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása