Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkoznak az Xbox 360 konzol legújabb játékai

2011.06.08. 11:38 TESZTPAD.HU

A Microsoft számos új termékbejelentéssel és meglepetéssel kezdte az E3 kiállítást

A Microsoft a Los Angelesben zajló E3 kiállításon bemutatta az Xbox 360 konzolon hamarosan elérhető játékválaszték legfontosabb címeit.      

                                                                        

Ebben az évben új epizódokkal - "Forza Motorsport 4" és  "Gears of War 3" - jelentkeznek az Xbox 360 konzolt meghatározó sorozatok, valamint  bemutatásra került a "Halo 4 " című játék is. További izgalmakra számíthatnak a "Fable" sorozat rajongói, hiszen a Peter Molyneux által vezetett fejlesztőcsapat a Kinect szenzor képességeit kiaknázó folytatást készít, amely a későbbiekben "Fable: The Journey" címmel fog megjelenni. A közönség elsőízben láthatta a Crytek studiójában készülő, szintén a Kinect szenzorra optimalizált, történelmi témájú kalandjátékot a "Ryse"-ot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavalyi évben a Kinect szenzor és a kontroller nélküli játékok világa rabul ejtette a játékosokat és ezáltal a Kinect lett a leggyorsabban fogyó szórakoztatóelektronikai eszköz. A "Kinect Star Wars" a " Kinect Disneyland Adventures" és a "Sesame Street: Once Upon a Monster" című játékoknak köszönhetően a Kinect tulajdonosok szobájukban üdvözölhetik a világ legismertebb szórakoztató ikonjait. A legnépszerűbb Kinect játékok - "Dance Central 2" és "Kinect Sports: Season Two" néven - folytatásokkal jelentkeznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai naptól "Kinect Fun Labs" címmel elérhetővé válik a legújabb Kinect innovációkat bemutató "hub" az Xbox LIVE-on. Az új fejlesztésnek köszönhetően lehetővé válik például a különböző tárgyak beszkennelése, a játékosok felismerése, vagy az ujjak mozdulatainak külön érzékelése. A "Kinect Fun Labs" négy különféle eszközzel fog bemutatkozni: "Kinect Me", "Bobble Head", "Build A Buddy" és "Kinect Googly Eyes" majd júliusban az "Avatar Kinect" és "Kinect Sparkler" című alkalmazásokkal fog bővülni a kínálat.


A játékipar fontosabb fejlesztői és kiadói az idei évben is mindent elkövetnek, hogy az Xbox 360 rajongók számára legyen elérhető a szórakoztató tartalmak legszélesebb és legjobb választéka.
A Ubisoft kiadó bejelentése szerint  a jövőben a "Tom Clancy" sorozat összes része Kinect támogatással fog megjelennik, elsőként a "Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier" című epizód során indulhatnak bevetésre a játékosok.


A Microsoft tovább fokozta az izgalmakat a "Call of Duty: Modern Warfare 3" című játék első nyilvános prezentációjával, valamint bejelentette, hogy a 2011-ben és 2012-ben megjelenésre kerülő kiegészítő tartalmak elsőként az Xbox 360 felhasználói számára lesznek elérhetők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Electronic Arts kiadó is meggyőződéssel támogatja a Kinect szenzort, hiszen a 2012-ben megjelenő játékaik egyes...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr272967375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása