Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Magyarországon is kapható a Huawei IDEOS S7 Slim táblagép

2011.07.02. 10:24 TESZTPAD.HU

Az IDEOS S7 Slim a távközlésben világszerte vezető szerepet betöltő Huawei legújabb táblagépe. A kecses érintőképernyős táblagép, a Huawei „Smart Device, Simple World” filozófiájának jegyében született, és tökéletes társa lehet az aktív online közösségi életet élő felhasználóknak. A 2011-es barcelonai Mobil Világkonferencián bemutatott, az elődjénél, az IDEOS S7-nél vékonyabb és kecsesebb 7 colos, mobiltelefonként is használható táblagép, már Magyarországon is elérhető a T-Mobile üzlethálózatában.

 

„A Huawei IDEOS S7 Slim segítségével a felhasználók a nap bármely pillanatában aktív részesei lehetnek az online közösségeknek és minden információhoz pillanatok alatt hozzájuthatnak. Akár egy közeli éttermet keresünk, amit a barátaink ajánlottak, akár a hétvégi időjárást szeretnénk megnézni, az IDEOS S7 Slim a 3G-s internetkapcsolaton, a WIFI-n vagy a Bluetooth-on keresztül mindig a segítségünkre lesz.” – hangsúlyozta Lengyel Lajos, a Huawei Technologies Hungary szakértője.

A 12,5 mm vastag és 440 gramm súlyú IDEOS S7 Slim ultra-vékony designja multitouch képes, 7 colos WVGA felbontású (800x480 pixel) kijelzővel párosul. Az elő- és hátlapi kamerával egyaránt ellátott IDEOS S7 Slim táblagépen Android 2.2 (Froyo) operációs rendszer fut és jelen pillanatban az Android Market több mint 150.000 alkalmazása érhető el rajta.

A SurfUI kezelőfelületnek és a Social Network Sites (SNS) integrációnak köszönhetően, a felhasználók egyszerűen...

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr753032130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása