Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kingston DataTraveler 108, az eddigi legkisebb méretű USB-kulcs nagy mennyiségű adat tárolására

2011.07.08. 13:35 TESZTPAD.HU

Budapest 2011. július 6. A Kingston Digital Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta új Kingston DataTraveler® 108 flash meghajtóját, mely kisméretű és vékony kialakításának köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük bárhová. A 4 GB, 8 GB és 16 GB kapacitású DataTraveler 108 a kapacitástól függően eltérő színben kapható. A praktikus, kulcskarikával elérhető stílusos, apró meghajtót a felhasználók egy nyakpántra felfűzve divatos kiegészítővé is alakíthatják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A DataTraveler 108 tartalmazza az ingyenes, előre feltöltött urDrive alkalmazást1, amely aktív és izgalmas adattárolási élményt nyújt az USB-kulcs felhasználója számára. A termékhez ötéves garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kingston DT108 jellemzői és műszaki adatai:

A cikk folytatásához kattints IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr303050322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása