Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A Schneider Electric megalapította a Biztonsági energiaellátási rendszerek üzletágát

2011.07.21. 07:19 TESZTPAD.HU

Az új üzletág globális szinten, testreszabott megoldásokat kínál az ipari és az infrastruktúra piacon az energiaellátás rendelkezésre állásának valamint energiahatékonyságának növelésére, és a kritikus alkalmazás támogatására

 

Budapest, 2011. július 20. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája bejelentette a kifejezetten az ipari és infrastruktúra piacra szánt megoldásokkal foglalkozó Biztonsági energiaellátási rendszerek (Secure Power Systems) üzletág megalapítását. Az új, globális üzletág célja, hogy gyors, megbízható és hatékony szolgáltatást és támogatást nyújtson a vállalat ügyfelei számára. Továbbá, hogy a kritikus alkalmazási területeken elérhessék az energiamenedzsmenttel és hatékonysággal kapcsolatos céljaikat, és biztosíthassák az energiaellátási rendszereik megfelelő rendelkezésre állását. A Schneider Electric Biztonsági energiaellátási rendszerek üzletága a termékek és szolgáltatások átfogó körét kínálja a legkülönfélébb ipari területekre. Az ügyfelek változó igényeinek kielégítését új technológiák és a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével biztosítja.

 

Az informatikai szektor biztonsági energiaellátási szolgáltatásainak területén piacvezetőként hosszú múltra visszatekintő Schneider Electric kibővíti az általa kínált termékek és szolgáltatások körét. Az adatközpontok mellett az egészségügy, a félvezető-gyártás, szállítás és közlekedés, az energetikai ipar valamint a közművek is széles körben használnak szünetmentes energiaellátást az olyan üzletileg kritikus folyamatok biztosítására, mint amilyenekkel a biztonsági rendszerekben vagy az automatizált gyártásnál találkozhatunk. Az említett iparágakban a biztonsági energiaellátást szolgáló fejlesztések száma és mértéke folyamatos növekedést mutat, melynek értéke ma már eléri a 2,5 milliárd USD-t.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr923085194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása