Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

A NEDO a Fujitsu és a Nippon Express segítségével ösztönzi a globális felmelegedés elleni küzdelmet segítő technológiák terjedését

2011.08.23. 06:52 TESZTPAD.HU

A vállalatok közös vizsgálatokkal támogatják a kamionok széndioxid-kibocsátásnak csökkentését Japánban

 

Tokió/Budapest, 2011. augusztus 11. – A Fujitsu Limited és a Nippon Express Co. Ltd. bejelentették, hogy az új ipari és energiatermelő technológiák fejlesztésére szakosodott japán NEDO (New Energy and Industrial Technology Development Organization) elfogadta közös emissziócsökkentési projektjavaslatukat. A 2011-es pénzügyi évben ez az egyik első projekt, amit a szervezet jóváhagyott a globális felmelegedés elleni technológiák elterjesztését ösztönző programban.

 

A NEDO programja a kis széndioxid-kibocsátású, fejlett japán technológiák Japán területén kívüli alkalmazását hivatott népszerűsíteni, más országokban is elősegítve ezzel az üvegházgáz-kibocsátás szintjének csökkentését. Ennek nyomán, a bilaterális és multilaterális emissziókereskedelem részeként ki lehetne dolgozni egy olyan kétoldalú ellentételezési mechanizmust, amellyel az emissziócsökkenés beszámítható lenne Japán nemzeti emissziócsökkentési eredményeibe.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr43172651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása