Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Linux alkalmazások kezelése A-tól Z-ig: SUSE Studio 1.2

2011.08.23. 06:53 TESZTPAD.HU

  • Világszerte elérhetővé vált a díjnyertes fejlesztőplatform új generációja
  • A SUSE Studio legújabb frissítése az egyszerűbb kezelés, és nagyobb hatékonyság mellett lehetővé teszi a fejlesztési költségek csökkentését

Budapest, 2011. augusztus – Világszerte elérhetővé vált a SUSE Studio 1.2 verziója. A díjnyertes fejlesztőplatform legújabb frissítésének segítségével könnyebbé válik az ügyfelek és a fejlesztőcégek számára a Linux alapú alkalmazások és szolgáltatások készítése, frissítése és kezelése az x86, nyilvános felhő és IBM System z* alapú telepítéseken. A SUSE Studio segítségével minden korábbinál egyszerűbb a hordozható alkalmazás-csomagok, a szoftverkészülékek és a virtuális gép konfigurációk létrehozása és felügyelete.

A SUSE Studio hidat képez az x86 mikroprocesszoros architektúrák és a nagyszámítógépes rendszerek között azáltal, hogy leegyszerűsíti a nagyszámítógépen található szoftveralkalmazások létrehozását, tesztelését, karbantartását és telepítését. A kulcsfontosságú Linux alapú szolgáltatások százait futtató ügyfelek mostantól időt és költséget takaríthatnak meg az x86-os és nagyszámítógépes informatikai szolgáltatások hatékonyabb valamint gyorsabb összeállításával, amelyet a SUSE Studio könnyen használható felülete biztosít.

„A mai üzleti környezetben létfontosságú, hogy a vállalatok és a független szoftverszállítók a lehető legalacsonyabb költségekkel és a legnagyobb rugalmassággal tudják elérhetővé tenni szolgáltatásaikat” – mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr163172654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása