Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kulcsrakész megoldás: a Fujitsu megkönnyíti az átállást a virtuális asztali infrastruktúrára

2011.10.20. 16:36 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. október 20. – A Fujitsu bemutatta új megoldását, amely megkönnyíti a kis- és középvállalatok (KKV-k) átállását a virtuális asztali infrastruktúrára (Virtual Desktop Infrastructure, VDI). A folyamat egyszerűsítése érdekében a Fujitsu VDI csomagjai minden hardver- és szoftverelemet biztosítanak a PC- és noteszgép-alapú környezetek átalakításához.

 

A VDI bevezetése mind a hardverek, mind pedig az IT-üzemeltetés terén megtakarítást kínál. Az új környezetben az adatokat a központi szerverre mentik, ami energiaköltséget takarít meg a hagyományos PC-alapú hálózatokhoz képest. Bár a VDI már bevált megoldás, sok kisebb cég a komplexitástól tartva még vonakodik a bevezetésétől.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fujitsu a viszonteladó partnerek és a végfelhasználó ügyfelek irányából érkező erősödő keresletre reagálva állította össze új VDI csomagjait, amelyek megkönnyítik az átállást a virtuális asztali infrastruktúrára. A Fujitsu VDI csomagjai kétféle méretben – max. 42 vagy max. 20 munkahely támogatására – rendelhetők. Mindkét csomag tartalmazza az optimalizált Fujitsu PRIMERGY TX200 S6 szerveret, valamint a hálózati interfészt biztosító, kijelzőbe integrált Fujitsu zéró klienseket. A csomagban a szerver kezeléséhez szükséges billentyűzet, egér és kijelző is megtalálható. A szoftverek előtelepített, futtatásra kész állapotban érkeznek a rendszeren.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr53317898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása