Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

100 milliós desktop virtualizációs projektet avattak a Széchenyi István Egyetemen

2011.10.28. 08:10 TESZTPAD.HU

Győr, 2011. október 26. - A Széchenyi István Egyetem nagyszabású, hazai és Európai Uniós társfinanszírozással, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósított infrastrukturális fejlesztéseinek egyik záró lépeseként 2011 szeptemberében került sor az INNO-Share a Regionális Tudástranszfer Központ épületbe költözött, az új alapokra helyezett Egyetemi Könyvtár egyik legfontosabb részének, a digitális tudástárnak a beüzemelésére.


 

 

A nyílt közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott 300 db Fujitsu Futro típusú vékonyklienst, a 9 db Fujitsu PRIMERGY Blade szervert, az 1 db Fujitsu ETERNUS típusú középkategóriás storage rendszert és szalagos mentőegységet, valamint a 2 db RACK szekrényt az eszközök elhelyezéséhez és az ezekhez tartozó szoftvereket a Szintézis Informatikai ZRt. szállította. A kialakított rendszer biztosítja az egyetemi tudástér technikai hátterét, stabil működését. A rendszer telepítését és üzembe helyezését a Szintézis ZRt. rendszermérnökei végezték el, majd az Egyetemi Informatikai Központ szakembereivel közös tesztelés után került sor a rendszer teljes átadására.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr343335527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása