Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Adobe: Lesz Flash az Android 4.0-ra 2011 végéig

2011.11.21. 16:05 TESZTPAD.HU

Végre, véget értek a találgatások. Az Adobe hivatalosan is bejelentette hogy biztosítani fogja a Flash Playert az Android 4.0-ás mobilokra az év végéig.

 

Tehát az Android 4.0-ás okos telefonok, mint a Galaxy Nexus képesek lesznek lejátszani a Flash játékokat és animációkat a böngészőben. A jelenlegi Ice Cream Sandwich és Flash Player összeférhetetlensége kapcsán a Google azt nyilatkozta hogy az Adobe hamarosan frissítést ad majd ki. Az Adobe ehhez hozzá tette, hogy ez az új verzió lesz az utolsó frissítés a platformra, mivel a jövőben a HTML5 lesz a domináns.

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr743401267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedvezményes diák · http://ingyenesonlinejatekok.wordpress.com 2011.11.27. 15:19:04

Adobe... Hihetetlen...nem értem miért, pedig az Adobe Flash az egyik legjobb program...:(

TESZTPAD.HU 2011.11.30. 07:27:08

Azért nem teljesen tűnik el a Flash. Csak a felhőbe költözik. :-) Az Adobe továbbra is használni szeretné, az Adobe AIR-ben:
www.tesztpad.hu/teszt/friss-hirek/588-az-adobe-megersitette-a-mobil-flash-player-halott.html
süti beállítások módosítása