Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Kingston: Az SSD felváltja a merevlemezeket 2012 végére

2011.11.28. 00:57 TESZTPAD.HU

A Solid State Drive még mindig nem a hétköznapi tároló eszköz az otthoni PC-kben. Pedig az SSD gyorsabb mint a hagyományos merevlemezek. Nincs benne mozgó alkatrész, kevesebb energiát fogyaszt. Mégsem terjedt el széles körben. Az ok: még mindig túl drágák. Egy 128 GB-os SSD árán, majdnem 2TB-os hagyományos merevlemezt vehetünk.

 

 

 

 

 

Most a Kingston flash memória értékesítési igazgatója Nathan Su, úgy véli, hogy a flash memória ára csökkeni fog 2012 végéig. Ha ez valóban megtörténik, akkor lesz esélye az SSD-nek. A gyártási folyamatban is lesz változás, aminek köszönhetően az előállítás is kevesebbe kerül majd.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr963417180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charliefirpo1 2011.11.29. 12:34:19

Két mondatért kár oda az a "bővebben" gomb ;)

TESZTPAD.HU 2011.11.30. 07:16:43

Rövid cikkek esetében zavaró lehet, de majd oda figyelünk rá a jövőben. Köszi az észrevételt.
süti beállítások módosítása