Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

WiFi képes fényképezőkkel és kamerákkal indítja az évet a Samsung

2012.01.11. 17:16 TESZTPAD.HU

 

Budapest, 2012. január 10. – Tizenhárom új digitális fényképezőgépet és videokamerát mutatott be a Samsung, amelyek nemcsak kiemelkedő képminőséggel büszkélkedhetnek, hanem kreatív funkcióik révén a fotózást és a videózást is sokkal élvezetesebbé teszik. Az új WiFi képes készülékek kapcsolódnak a Samsung Smart Life koncepciójához, hiszen  más eszközökhöz csatlakoztathatóak akár kábel nélkül is. http://www.samsungces.com

 

 

 

 

 

 

 

 

WB-sorozat: utazó fényképezők Wi-Fi kapcsolattal

A WB850F, WB3000F, WB150F és az ST200F modellekben a WB-sorozat eddigi előnyei, a nagy optikai zoomtartomány és a kiváló képminőség mellett megjelent a Wi-Fi-kapcsolódás képessége  is, így mostantól a képek megosztása és tárolása is jóval egyszerűbb, mint korábban. A kompakt, könnyű és tartós Samsung fényképezőgépek bárkinek tökéletes útitársai lehetnek.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr973537408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása