Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi

2012.01.18. 07:01 TESZTPAD.HU

 

Új, CINEMA SCREEN dizájnnal debütáltak az LG 2012-es CINEMA 3D Smart tévéi a CES-en

 

Budapest, 2012. január - Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Az otthoni 3D élmény folyamatos változáson és fejlődésen megy keresztül, az LG-nek pedig a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-kínálattal sikerült jelentős előrelépést tenni ezen a területen, köszönhetően a CINEMA SCREEN dizájnnak és az új, továbbfejlesztett 3D funkcióknak.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr763572709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása