Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az NNG új platformra helyezi az autós és mobil navigáció kapcsolatát

2012.01.20. 11:07 TESZTPAD.HU

 

Az Új Széchenyi Terv keretében nyújtott támogatást felhasználva az NNG Kft. egy új mobil platformot fejlesztett ki, amely biztosítja a helyfüggő szolgáltatások használatát autós környezetben is. A több mint 700 millió forintos nagyságrendű projektet az Európai Unió és a magyar állam közel 300 millió forinttal támogatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapest – Az NNG Kft. sikeresen lezárta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, illetve az U1 Research Nonprofit Kft.-vel közös KMOP-1.1.1-09/1-2009-0021 számú fejlesztési projektjét, melynek célja egy olyan navigációs platform prototípusának létrehozása volt, amely lehetőséget ad a partnereknek, hogy az iGO navigációs eszközkészletét és felületét használva saját alkalmazásokat fejlesszenek. Ez jelentős előrelépést jelent egy általános, integrált navigációs alkalmazás felé, az egyetemi és független kutatócsoportok bevonásával pedig innovatív példaalkalmazások is készültek.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr153593693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása