Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Alkalmazás-fejlesztő versenyt hirdet a Samsung

2012.02.23. 22:38 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. február 23. A Samsung Magyarország legnagyobb informatikai szakkiadójával, az IDG-vel közösen hirdet versenyt innovatív, kreatív, és eredeti mobilalkalmazások kitalálására, kifejlesztésére. A szervezők az alkalmazásokat, illetve alkalmazás-ötleteket három kategóriában, február 23. és március 16. között várják.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Samsung fejlesztői versenyének célja olyan hasznos és érdekes alkalmazások életre segítése, amelyek a Samsung okostelefonok hazai tulajdonosainak mindennapi életét egyszerűsítik le vagy teszik szórakoztatóbbá. A nagy értékű pénznyeremények mellett a Samsung a nyertes alkalmazásokat előre feltelepíti Magyarországon forgalmazott telefonjaira, és ezeket egy firmware-frissítés révén elérhetővé teszi a szolgáltatóktól korábban megvásárolt készülékekre is.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr614188641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása