Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Fujitsu STYLISTIC M532 Android médiatábla: munka és szórakozás egy csomagban

2012.02.28. 12:27 TESZTPAD.HU

Barcelona, 2012. február 27. – A Fujitsu STYLISTIC M532 Android médiatáblája tökéletes mobil eszköz a munkát és a szórakozást ötvözni kívánó üzleti felhasználók számára. A belépő szintű táblagép ideális, kompromisszumoktól mentes választás a mobil dolgozók számára:

  • Tökéletes eszköz a vegyes munka- és magáncélú használathoz a BYOD (Bring Your Own Device) trend jegyében
  • A sokoldalú gép a nagyvállalatok által elvárt biztonsági szintet is garantálja
  • Egyszerre biztosítja az üzleti felhasználók által elvárt elegáns megjelenést és felső kategóriás táblagép-teljesítményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

A STYLISTIC M532 a Fujitsu stílusos válasza az erősödő BYOD trendre; használata esetén nem kell aggódnia az informatikai felsővezetőnek a mobil eszköz biztonsága miatt. A STYLISTIC M532 megakadályozza, hogy kényes adatok szivárogjanak a vállalati hálózatról jogosulatlan eszközre: helyben éppúgy, mint távhozzáférés esetén.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr694219822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása