Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Az új SUSE Linux Enterprise Server kiadás már a legújabb 3.0 verziójú Linux kernelre épül

2012.03.02. 14:45 TESZTPAD.HU

Budapest, 2012. március 2. – Elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 2 (SP2). A SUSE Linux Enterprise 11 SP2 csomaggal az ügyfelek gyorsabban, megbízhatóbban és költséghatékonyabban nyújthatnak kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat. Ez a szervizcsomag az első olyan kiadás, amely a SUSE új, jövőorientált fejlesztési modelljére épül. A legfontosabb szolgáltatások közé tartozik a frissített Linux kernel, a továbbfejlesztett fájlrendszer-támogatás és a virtualizációs lehetőségek szélesebb választéka.

 

 

 

 

 

„A SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 2 csomaggal a hatékonyabb működés mellett új szolgáltatásokat és fejlesztéseket kínálunk, beleértve az iparági szabványoknak megfelelő legújabb hardvereszközök támogatását. A legfrissebb verzió teljes mértékben lokalizált változatban is elérhető, így hazai partnereink is kihasználhatják az SP2 nyújtotta előnyöket a globális megjelenés napjától kezdve” – mutatott rá Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr824284589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása