Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Huawei LTE Mobile termékek európai és ázsiai elérhetőség: július

2012.03.02. 14:39 TESZTPAD.HU

A Huawei a Mobile World Congress 2012 alkalmából bemutatja LTE termék portfolióját

Barcelona: A Huawei, a világ egyik vezető információs- és kommunikációs technológiai megoldás (ICT) szállítója a mai napon bejelentette, hogy 2012 júliusáig megkezdi teljes LTE mobil termékskálájának piaci bevezetését Európában és Ázsiában. A portfolióban található LTE vezetéknélküli hálózati adat-modem (E3276) és LTE mobil WiFi is (E5776). Az E3276 és az E5776 támogatja az LTE Cat 4 szabványt, ami a sebességet akár 50%-kal is növelheti a hagyományos LTE termékekhez képest. A maximális letöltési sebesség elérheti a 150Mbps -ot LTE FDD formátumban, és akár 112Mbps -ot LTE TDD formátumban.

 

 

 

 

 

 

 

 

“End-to-end integrált LTE megoldások úttörőjeként, a Huawei büszkén támogatja a globális LTE fejlődést, és azon fáradozik, hogy ügyfeleinek világszerte jobb internet felhasználói élményt nyújtson …” mondta Shao Yang, a Huawei Device marketing igazgatója. “ A Huawei 2012-ben bővíti az LTE-képes termékportfólióját az európai és az ázsiai piacokon, hogy ezzel biztosítsa vezető pozícióját az LTE piacon”

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr544284567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása