Tesztpad.hu - Hardver, mobil tesztek

Tesztpad.hu - Hardver, szoftver, mobil tesztek minden mennyiségben, magyarul! Informatikai hírek, cikkek, napi frissítéssel!

Friss topikok

Linkblog

Új szolgáltatások az LG mobiltulajdonosoknak

2011.07.21. 07:07 TESZTPAD.HU

Budapest, 2011. július 19. – Az ügyfelek kényelme és még magasabb színvonalú kiszolgálásra érdekében az LG 10-ről 26 szervizpontra emeli az országszerte működő mobiltelefon ügyfélszolgálati pontok számát, illetve egy egyedülálló ügyféltámogatási rendszerrel, a Remote Call alkalmazással is bővíti szolgáltatásait.

 

 

 

Az LG termékfejlesztési stratégiájának alapja az, hogy a felhasználók igényeit leginkább kielégítő, prémium készülékek kerüljenek a piacra. Ahhoz, hogy az LG ügyfelei hosszú távon is elégedettek legyenek, a prémium kategóriás mobilkészülékek mellett kiváló színvonalú ügyfélszolgálatra és terméktámogatásra van szükség. Ezt szem előtt tartva az LG kibővítette ügyfélszolgálati hálózatát, illetve kifejlesztett egy vadonatúj, a piacon egyedülálló terméktámogatási rendszert, a Remote Call alkalmazást.

 

Bővebben...

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpad.blog.hu/api/trackback/id/tr713085186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása